2014. április 2., szerda

Magamról

Sziasztok!

Egyszer azt olvastam, hogy addig nem vagy igazi író amíg nem jelent meg nyomtatásban könyved. Hát ezen a mai világban könnyen segíthetünk. Itt az interneten, igaz nem nyomtatásban, de ha akarnánk akkor ki is nyomtathatnák. Szóval a szó elszáll, az írás megmarad.

Napközben dolgozó nő és család anyaként funkcionálok, de ha van pár pillanat szabad percen, netalán órám akkor máris átvedlek írónővé. Ami kis családomat nagyon izgatja nem is a készülő mű miatt, inkább, hogy nincs vasalt ruha, meleg vacsora, stb....
Nem hisztiznek és nem követelőznek inkább neki állnak magunk, vagy megvárnak engem. Így két legyet ütök egy csapásra hogy szólásokkal éljek, önállóságra szoktatás, probléma megoldó készség fejlesztés. Mennyi mindent hallani manapság ezekről, hát bátran kedves hölgy társaim, itt a lehetőség a gyakorlatban is megtanítani a családnak ezeket nem csak ábrándozni róla. 
Semmi bajuk nem lesz ha maguknak kenik meg a kenyeret, vagy tojást sütnek talán még élvezni is fogják, ja és a szennyest is összetudják szedni. 

Na de nem is igazán erről hanem a készülő könyvemről szeretnék írni nektek. Milyen lesz, hol játszódik és legfőképpen mi inspirált. 
Itt fogok mindent közzé tenni, hogy Te is lásd hogyan lesz egy mondatból száz és a végén regény. 

Szeretném ha minél többször találkoznánk itt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése